Сүт қатылған тары көже

45 минут и  4 порции

Ингредиенты

Описание

Сүт қатылған тары көже - сүттен дайындалатын қазақ ұлттық тағамы.

Способ приготовления

  • 1.Тары алдын-ала дайындалады.
  • 2.Қазанға су құйылып,тұз салынады. Сөйтіп, сөк 10-15 минут қайнатылып, шала пісіріледі.
  • 3.Үстіне сүт құйылып, тұз, қант салынады да, тағы да 15-20 минут қайнатылады.
  • 4.Дайын болған көжеге сары май қосылады.
Asylzhanka
рейтинг: 278
Понравился рецепт? Поделитесь с друзьями

С этим блюдом можно приготовить

Похожие рецепты

Сүт қатылған жарма көжесі

Сүт қатылған жарма көжесі - қазақ ұлттық тағамы

02:402
AsylzhankaРейтинг 278
Сүт қатылған күріш көже

Сүт қатылған күріш көже - қазақ ұлттық cүттен дайындалатын сұйық тағамы.

00:402
AsylzhankaРейтинг 278