Асқабақ қосқан ет мәнті

55 минут и  6 порций

Описание

Асқабақ қосқан ет мәнті - қазақ ұлттық тағамы

Способ приготовления

  • 1.Асқабақ тіліктерге тілінеді. Қабығы аршылып, дәні алынып тасталынады. Бұршақтай-бұршақтай етіп туралады да, қойдын еттартқышпен тартылған майлы семіз еті, ұсақтап кесілген пияз қосылады.
  • 2.Тұздалады. Бұрышталады.
  • 3.Егер қой еті арық болса, ұсақтап туралған құйрық қосуға болады. Сөйтіп, әбден араластырылады.
  • 4384.jpg
  • 4.Қалған дайындау әдістері ет мәнті дайындау әдістері секілді.
  • testoch.jpg
  • 5.Піскеннен кейін жайпақ тарелкаға салынып, үстіне қаймақ немесе ерітілген сары май құйылады. Ас дәмді болсын!
Asylzhanka
рейтинг: 281
Понравился рецепт? Поделитесь с друзьями

С этим блюдом можно приготовить

Похожие рецепты

Белдеме - Седло барашка

Белдеме - традиционное казахское блюдо.

02:155
AsylzhankaРейтинг 281
Наурыз коже

Наурыз коже - традиционное блюдо, которое мы готовим на наурыз. В нем должно быть 7...

03:30
AsylzhankaРейтинг 281
Белдеме

Бұл қой етінен дайындалатын тағам.

00:504
AsylzhankaРейтинг 281
Ішек-қарын қуырдағы

Ішек-қарын қуырдағы - қазақтың ұлттық тағамдарының бірі.

02:106
AsylzhankaРейтинг 281
Қазақша ет

Қазақша ет - қазақ ұлттық тағамы

03:0062
AsylzhankaРейтинг 281
Белдеме (седло барашка)

Белдеме (седло барашка) - традиционное мясное блюдо в казахской кухне.

00:506
VkusnotaРейтинг 1429