Бауыр

40 минут и  4 порции


Ингредиенты

Описание

Бауыр - тез пісетін тағам. Оны етке қосып та өзін бөлек те асуға болады.

Способ приготовления

  • 1.Егер етке қосып пісіретін болса, оны қазанға ет бір қайнаған соң салу керек немесе ет бір қайнаған соң сүзіп алу қажет. Әйтпесе, қатып кетеді. Ол қазанда қайнап жатқан кезінде әр жерінен іскектеп, қанын ағызып отырған жөн.
  • 2.Піскен бауыр жұқалап кесіледі де тарелкаға салынып, бетіне дөңгелектеп туралған пияз, бұрыш себеленіп ыдыстың бір бұрышына көк бұршақ салынады.
Asylzhanka
рейтинг: 281
Понравился рецепт? Поделитесь с друзьями

С этим блюдом можно приготовить

Похожие рецепты

Өкпе

Өкпеден тағам асылып немесе қуырылып дайындалады. Бұл, әсіресе егде тартқан кісілерге әрі жұмсақ, әрі жеңіл...

00:404
AsylzhankaРейтинг 281
Құйрық-бауыр (печень с курдюком)

Простая в приготовлении, а также очень вкусная закуска. Ингредиенты: курдюк печень лавровый лист чёрный...

00:304
ms-sholpikРейтинг 3
Жанышпа

Жанышпа - очень интересное блюдо

00:301
VkusnotaРейтинг 1429
Карта

Карта - традиционная закуска национальной казахской кухни.

VkusnotaРейтинг 1429