"Наурыз" көже

2 часа  и  5 порций

Ингредиенты

Описание

"Наурыз" көже - Ас болсын!

Способ приготовления

  • 1.Алдын -ала жылқы етін, қазы мен жаяны пісіріп алу қажет. Піскен етті ұсақтап тураған жөн.
  • 1.jpg
  • 2.Қайнаған сорпаға бұқтырылған жүгері, бидайды салып, 5-6 пісіру керек.
  • 3.jpg
  • 3.Оған туралған етті салып, бөлек ыдысқа бір кесе сорпаны құйып сәл суытқан дұрыс.
  • 7.jpg
  • 4.Ол суыған соң, үгітілген құрт пен айран құйып араластыру қажет.
  • 9.jpg
  • 5.Тары мен дайындалған қол кеспені қосылған өнімдермен тағы да 3-4 минут қайнатып, көжені оттан алып, суыту керек.
  • 10.jpg
  • 6.Соңында құрт пен айран қосылған сорпа құйылып араластырылады.
МагияКухни
рейтинг: 435
Понравился рецепт? Поделитесь с друзьями

Похожие рецепты

Стейк из конины

Добрый день! В нашей стране думаю, как и в любой другой гурманы в основном своем...

01:306
Dmitriy DobrovolskiyРейтинг 2
Қазақша бастырма

Қазақша бастырма - өте дәмді еттен дайындалатын тағам

04:455
AsylzhankaРейтинг 279
Вкусная Баранина

Это блюда долго томится в казане и очень быстро исчезает с тарелок

miss-lucky-and-crazyРейтинг 6
Котлеты из рубленой баранины.

Вкусные и сытные котлетки отлично подойдут к обеденному столу с любым гарниром

verochkaРейтинг 35
Баранина на вине

Это блюдо представляет собой большие куски мягкой, ароматной и сочной баранины в пикантном соусе. Готовиться...

02:004
verochkaРейтинг 35
Бараньи ребрышки

Все мои друзья без ума от этих ребрышек, нежнейшее сочное мяско просто тает во рту...

nikeРейтинг 0